Piept de pui umplut

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Iun 2016 | 6394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Două bucăţi de piept de pui
  • 14 felii de muşchi afumat
  • 14 felii de caşcaval
  • O legatură de ceapă verde
  • Câteva roşioare de grădină
  • Două linguriţe de busuioc uscat
  • Sare si piper după gust
  • 2-3 fire de pătrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se spală foarte bine pieptul de pui şi se şterge cu un şervet (pentru a se absorbi surplusul de apă).

Se feliază la distanţă de 1 cm, păstrând o bază comună.

Se aşază pieptul de pui într-o tavă de cuptor şi se stropeşte cu puţin ulei.

Printre feliile de piept de pui, se aşază câte o felie de muşchi afumat si câte una de caşcaval.

Se condimentează cu sare şi piper după gust, se adaugă busuiocul si se presară ceapa verde şi pătrunjelul tocate mărunt.

Se adauga roşioarele şi se dă vasul la cuptor până ce se rumeneşte uşor.

Se serveşte cald. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut